Knowledge Base Nethit Systems Ltd Oy General

      Tuotekuvien kansiorakenne

      Tuotekuvat raahataan windowsin resurssinhallinnasta tuoterekisterin kuvat välilehdelle. Silloin tietokantaan tallentuu kuvapolku eli kansiopolku ja kuvatiedoston nimi. Jos tämän jälkeen muuttaa kansiorakennetta, ei järjestelmä löydä enää kuvaa vanhasta kuvapolusta. Tämän takia kannattaa tuotekuvien kansiorakenne rakentaa windowsiin ennen varsinaista tuoterikastusta.
      Kansiorakenne kannattaa olla sellainen että oma henkilökunta löytää aina tarvittaessa tuotteen kuvat. Esim. Sama kansiorakenne kuin on ryhmissä tai valmistajittain tai toimittajittain. Periaatteessa kaikki kuvat voivat olla samassa kuvat kansiossa, mutta ajan kuluessa kun tulee lisää tuotteita ja tuotekuvia voi niiden hallinnointi yhdessä kansiossa olla vaikeaa. Ajattele nykyistä tuotemäärää ja mitä se voisi parhaimmassa tapauksessa olla viiden vuoden päästä. Myyvällä tuotteella on monesti useampi hyvä kuva.


      Tuotteiden alin taso eli juurikansio kannattaa olla esim. c:\verkkokauppakuvat. Windowsin käyttäjien profiilikansioita kannattaa välttää esim. Windowsin Kuvat -kansiota tai työpöytää.

      Updated: 15 Jan 2019 05:21 PM
      Helpful?  
      Help us to make this article better
      0 0