Knowledge Base Nethit Systems Ltd Oy General

            Verkkokaupan kuvien uudelleenlähetys verkkokauppaan

            Verkkokaupan kuvat voidaan lähettää uudelleen verkkokauppaan tarvittaessa seuraavasti:


            1. Avaa valikosta "Verkkokauppa" kohta "Asetukset"
            2. Etsi rivi "Pakota kuvien lähetys verkkokauppaan" ja laita rasti siihen kohtaa ja paina "Poistu ja tallenna"
            3. Verkkokauppavahti alkaa lähettämään kuvia uudelleen verkkokauppaan

            Ohessa video.

            Huomaa, että verkkokauppavahti ei tarkista uusia tilauksia sillä välin, kun kuvien lähetys on menossa. Kuvien määrästä, ja internet-liittymänne nopeudesta riippuen tähän saattaa mennä hyvinkin pitkä aika.


            ((Myöskään asiakkaan ei tätä tarvitse koskaan tehdä, tämä on enemmänkin huoltotoimenpide tiettyjä tilanteita varten; esim. verkkokaupan kuvasuhteiden  muutokset tai verkkokaupan päivitysprojektit))

            Attachments (1)
            Updated: 10 Dec 2018 10:21 PM
            Helpful?  
            Help us to make this article better
            0 0